PLUTO DATA CONNECTOR

PLUTO maakt het mogelijk verbinding te maken met bestaande databases om data uit TABELLEN en VIEW TABELLEN te benutten. Wat ook zeer krachtig is, PLUTO ondersteunt meerdere databaseverbindingen in hetzelfde project en gedraagt ​​zich als een aggregator die in staat is om tegelijkertijd gegevens uit verschillende bronnen te extraheren. PLUTO biedt native verbindingen met SQL-databases, maar ook met de meest populaire industriële Historian software.

STUURPROGRAMMA'S VOOR SQL-DATABASES
SQL-SERVER, MySQL, ORACLE, POSTGRE SQL, MARIADB

DRIVERS VOOR HISTORIAN SOFTWARE
OPC HDA, OSISOFT PI, BRAINCUBE, WONDERWARE HISTORIAN, GE PROFICY, SIEMENS DESIGO, PANORAMA IT, PC VUE…

PLUTO DATA HISTORIAN

PLUTO kan gegevens verzamelen uit realtime bronnen (i) en deze in meerdere SQL-databases loggen (ii). Deze module speelt in op de groeiende vraag van klanten die ontevreden zijn over de kwaliteit van hun bestaande archieven en een nieuwe database willen creëren met schone en nauwkeurige gegevens.

PLUTO Historian is ontworpen in 64 bits en is een robuuste datalogger die duizenden gegevens per seconde kan archiveren in zowel UTC- als lokaal tijdformaat. Gegevens worden vastgelegd in standaard- en open SQL-databasetabellen, zodat ze ook toegankelijk zijn voor toepassingen van derden.


(i) OPC UA-, OPC DA-, IIoT-stuurprogramma's en meer...
(ii) SQL SERVER, MySQL, ORACLE, POSTGRE SQL, MARIADB

PLUTO DATA ANALYTICS

KPI

PLUTO Analytics maakt het mogelijk om ruwe gegevens om te zetten in waardevolle informatie. Met de module kunt u vanuit elke database Analytics met wiskundige expressies en SQL-query's maken. Expressies kunnen automatisch worden uitgevoerd om een ​​nieuwe database met belangrijke prestatie-indicatoren te creëren. Expressies kunnen meerdere query's uit verschillende databases vanaf elke datum en tijd combineren om onbeperkte analyses te creëren.

ALARMEN

PLUTO Alarms maakt het mogelijk om alarmen te creëren op basis van realtime waarden, maar ook op basis van analyses die zijn opgeslagen in de database. Het doel is om mensen onmiddellijk te detecteren en te waarschuwen wanneer er een alarm of een kritische afwijking optreedt. Bovendien kan PLUTO gebruik maken van alarmen die door het Scada-systeem worden gegenereerd en zijn ingelogd in SQL Server-databases. Ten slotte zal het eenvoudig zijn om alarmrapporten te maken, omdat alle PLUTO-objecten alarmanalyses kunnen opvragen.

PLUTO DESIGNER

PLUTO biedt een gebruiksvriendelijke tool voor het ontwerpen en configureren van rapportage-, monitoring- en mobiele applicaties. De tool is objectgeoriënteerd en zeer intuïtief, vereist geen specifieke competenties en kan door iedereen worden gebruikt.

De hele configuratie voor elk object gebeurt via een lijst met in te vullen eigenschappen (tagnaam, statistische functie en periode). Fantastische display-opties maken het mogelijk om het leuk te maken (kleur, lettertype, grootte, pictogram, legenda, titel ...).

Gebruikers kunnen ook sjablonen maken die in meerdere projecten kunnen worden gebruikt en Excel-sjablonen definiëren om rapporten in xls-formaat te genereren.

PLUTO APPLICATIONS

PLUTO is gebaseerd op een client-servertechnologie om meerdere applicaties samen te beheren.

PLUTO RAPPORTAGE

PLUTO kan automatisch PNG-, PDF- en XLS-rapporten aanmaken wanneer er een gebeurtenis plaatsvindt, volgens schema en op verzoek van de gebruiker.
Eenmaal gegenereerd, worden de rapporten automatisch per e-mail naar meerdere ontvangers gedistribueerd en opgeslagen op de PLUTO-server.

PLUTO-MONITORING

Geïnspireerd door de digital signage-technologie maakt PLUTO het mogelijk monitoringtoepassingen te creëren die op meerdere grote schermen kunnen worden weergegeven.
Elke monitoring wordt gedefinieerd met een lijst met live dashboards die continu in een lus-modus draaien.

PLUTO WEB

PLUTO integreert 7 webapplicaties gebaseerd op ANGULAR- en HTML-technologieën voor snelle prestaties en onbeperkte verbindingen.

1. PLUTO MAPS
- Maakt het mogelijk om de status en dashboards van meerdere sites vanuit Google Maps te visualiseren

2. PLUTO RAPPORTAGE
- Maakt het mogelijk om alle gegenereerde rapporten te visualiseren, voor visualisatie, vergelijking en download

3. PLUTO MONITORING
Maakt het mogelijk om meerdere live dashboards vanuit een webbrowser uit te voeren om mensen te informeren en op te leiden.

4. PLUTO ANALYSE
Maakt interactie mogelijk met live gegevens in een TREND-, BAR-, WATERFALL- & ALARM-applicatie

5. PLUTO VISIE
Maakt het mogelijk om handmatig tussen dashboards te navigeren

6. PLUTO MOBIEL
Maakt het mogelijk om onbeperkte en met een wachtwoord beveiligde mobiele applicaties te creëren zonder enige bevoegdheid.

7. PLUTO TASK
Vergemakkelijk teamwerk door alle taken op een rij te zetten om de applicatie en de installatie te verbeteren.