Delta's AC-motoraandrijvingen zijn uitgerust met moderne vermogenselektronica en geavanceerde microprocessortechnologie waarmee ze het motortoerental efficiënt kunnen regelen, de automatisering van machines kunnen verbeteren en energie kunnen besparen. Door gebruik te maken van haar sterke positie op het gebied van vermogenselektronicatechnologie, heeft Delta's VFD serie AC Motor Drives zich snel ontwikkeld.

Elke Drive serie is ontworpen om aan specifieke toepassingsbehoeften te voldoen. Delta frequentieregelaars regelen het toerental en het koppel nauwkeurig, verwerken probleemloos een grotere belasting en bieden tal van aangepaste besturings- en configuratiebedrijfsmodi. De  AC Motor Drive productlijn biedt een volledig assortiment motorbesturingstechnologieën. .

MS300 IP66 serie

Het IP66-model is een nieuw lid van de MS300-familie. Hij is eenvoudig te installeren en er is geen apparatuurkast  voornodig. Het compacte ontwerp met IP66/NEMA 4X-behuizingsbescherming maakt hem betrouwbaar en duurzaam in veeleisende omgevingen. Bovendien kan hij met zijn ingebouwde STO SIL2-veiligheidsfunctie, ingebouwde PLC-functie en uitstekende aandrijfprestaties worden toegepast in de productie van voedingsmiddelen en dranken en in pomptoepassingen.

MS300 serie

De Delta MS300-serie is een standaard compacte aandrijving met vectorbesturing, gebaseerd op de superieure aandrijftechnologie van Delta. Hij ondersteunt zowel IM- als PM-motorbesturing voor toepassingsflexibiliteit en omvat STO-veiligheidsmechanisme (Safe Torque Off). Hij heeft essentiële functies ingebouwd, waaronder PLC-capaciteit voor eenvoudige programmering, een communicatiekaartslot (voor verschillende kaarten) en een USB-poort voor snel en eenvoudig uploaden/downloaden van gegevens. De MS300-serie is een zeer efficiënt, stabiel en ruimtebesparend systeem. 

VFD-E micro serie

Sensorloze Vector AC Micro Drive. De VFD-E-serie is de IP20-geclassificeerde aandrijving voor kleine vermogens en een constant koppel. Het is een modulair ontwerp met flexibele uitbreidingskaarten en ingebouwde PLC-functie. De E-drive kan worden gebruikt om eenvoudige Ladder Logic-programma's te schrijven en uit te voeren. Deze state-of-the-art serie voldoet aan een volledig scala van toepassingseisen.

MDP300 compact drive: motor en AC-drive in 1 apparaat

De MPD300-serie is de nieuwe, op een motor  gemonteerde pompaandrijving, die voordelen biedt op het gebied van energie-efficiëntie, intelligente watertoevoer en bedieningsgemak. Hij is uitgerust met een IE5 motor en frequentieregelaar, waardoor de energie efficiëntie van het systeem zeer hoog is, IES2.

Bovendien kan de slimme multipompfunctie worden geïntegreerd met een Real-Time Clock functie voor een flexibele planning van watervoorziening op basis van de vraag in verschillende tijdsperioden.