Duranmatic B.V. is de ideale handelspartner voor softwareontwikkelaars, system integrators, installateurs en machinebouwers. Wij leveren hardware, service en advies met 3 afzonderlijk gespecialiseerde verkoopafdelingen voor toepassingen op het gebied van Industriële Automatisering,  Automatische Identificatie en Point of Sale.

Logo_Duranmatic_INDUSTRIAL_RGB
Logo_Duranmatic_AUTO-ID_RGB
Logo_Duranmatic_POS_RGB

Onze afdeling Industrial levert systemen en componenten voor industriële automatisering. Wij bieden specifieke oplossingen voor vele bedrijfstakken en segmenten in industriële, agrarische, automotive en maritieme sectoren.

De Auto-ID afdeling is gespecialiseerd in barcode- en RFID producten. De kracht van onze Auto-ID divisie ligt in onze persoonlijke betrokkenheid, vakinhoudelijke kennis en onze zeer betrouwbare logistieke afhandeling.

Onze Point Of Sale divisie is gespecialiseerd in het leveren van kassasystemen inclusief alle randapparatuur die op een verkooppunt wordt gebruikt.

Waarom Duranmatic als leverancier:

Duranmatic is in 1985 ontstaan uit de Nederlandse divisie van de EATON corporation. Deze divisie, Eaton Specialty Products, was verantwoordelijk voor de verkoop van Eaton laagspanning schakelmateriaal, schakelaars en drukknoppen met militaire specificaties en telsystemen van het merk Durant. Aan deze merknaam is onze huidige naam Duranmatic ontleent.

Vanaf het begin van Duranmatic zijn producten voor Industriële automatisering de core business geweest. Hierdoor is er een lange ervaring in  het zakendoen met bedrijven in de  industriële sector. Wij begrijpen hierdoor als geen ander wat voor ondersteuning, service, support en kwaliteit onze afnemers verlangen en verwachten. Samengevat, u kiest Duranmatic Industrial als leverancier:

  • Omdat u dan gebruik maakt van onze 35+ jaar ervaring in het adviseren van klanten in de aanschaf en gebruik van producten die gebruikt worden in industriële automatisering.
  • Omdat wij van onze leveranciers de exclusieve partner zijn en zeer veel kennis van hun producten hebben.
  • Omdat onze leveranciers elkaar goed aanvullen en wij u daarom altijd het juiste product bieden.
  • Omdat u een partner wilt die niet alleen producten levert maar meedenkt en service en support geeft.
  • Omdat voor ons een project pas een succes is als uw klant tevreden is.

Al onze leveranciers bieden producten en oplossingen volgens de laatste stand der techniek en volgen de nieuwste trends in de branche.

Onze missie en visie:

  • Wij begeleiden en ondersteunen klanten met technische deskundigheid en diepgaande kennis van hun branche en een persoonlijke benadering. Ons doel is om klanttevredenheid en vertrouwen te waarborgen, en tegelijkertijd te zorgen voor winstgevendheid op lange termijn.
  • Wij zijn de ultieme gids en lange termijn partner in Industriële Automatisering voor klanten die willen blijven presteren.

De core merken en producten van Duranmatic Industrial vindt u in iedere productie machine: