HMI interfaces

Een human machine interface (HMI) is een platform dat interactie tussen gebruikers en automatiseringsapparatuur mogelijk maakt. De HMI-producten van Delta bieden communicatiepoorten voor snelle communicatie en besturing van  machines, systemen en gebouwen. Het intuïtieve kleurentouchscreen maakt parameterinvoer mogelijk en manieren om variabele gegevens weer te geven, inclusief trendgrafieken en alarmelementen. Het LCD-display met hoge resolutie visualiseert bediening, bewaking en regeling in realtime. De gebruiksvriendelijke handleidingen voor bewerkingssoftware bevatten eenvoudig te navigeren pictogrammen en intuïtieve bewakingsschermen voor toepassingen, aanpassingen, planning en programmering. 

DOP-100-serie

Delta's Human Machine Interface DOP-100-serie bevat de nieuwste Cortex-A8 high-speed processor en een 65.536 kleuren LCD-scherm met hoge helderheid en contrast. De DOP-100-serie ondersteunt meerdere netwerkfuncties, waaronder FTP, e-mail, VNC (Virtual Network Computing), bewaking op afstand en NTP (Network Time Protocols) om te voldoen aan de eisen van de klant voor cloudtoepassingen en slimme productie.

DOP-100 Advanced

De Advanced HMI heeft een geminimaliseerd frame voor maximale schermbreedte. Het is uitgerust met meer dan één COM-poort en een Ethernet-poort. Het beschikt over een meertalige invoerfunctie voor wereldwijde klanten.

PDF brochure - DELTA HMI DOP100

DOP-100 Standaard

De standaard HMI met 2+ COM-poorten voldoet aan de meeste eisen van de klant. Het standaard Ethernet-type bevat een Ethernet-poort voor snelle verbinding met andere apparatuur.

DOP-100 Basic

De Basic HMI heeft basisfuncties voor industriële toepassingen en is eenvoudig te installeren. Met IP55 waterdichte bescherming is het geschikt voor ruwe omgevingen.

PDF brochure - DELTA HMI DOP100

DOP-W-serie

De DOP-W-serie heeft grotere  touchscreens met een hoge resolutie en hoge helderheid in versies van 10,4", 12" en 15". Met de nieuwste high speed Cortex-A8-processor tot 1 GHz levert de DOP-W-serie krachtige prestaties en een snelle respons.

De robuuste, CE-gecertificeerde aluminium behuizing beschermt tegen trillingen en veranderingen in de omgevingstemperatuur. Het beschikt over een IP65 waterdicht frontpaneel voor veeleisende omgevingen. Ingebouwde stereoluidsprekers verhogen het nut en de flexibiliteit. De DOP-W-serie voldoet aan de CE- en UL-veiligheidsgoedkeuringen. 

PDF brochure - DELTA HMI DOP100