Embedded Automation Computers

De UNO-serie embedded automatisering computers van Advantech biedt een robuust ontwerp met maximale flexibiliteit, waardoor betrouwbare edge computing-oplossingen mogelijk zijn.

M2I Control Edge

De nieuwste UNO-100/300-serie Embedded Edge Controllers van Advantech is ontworpen om krachtige rekenkracht en maximale flexibiliteit te leveren. Met ondersteuning van de nieuwste reeks uitbreidingsinterfaces, waaronder PCIe voor I/O met hoge dichtheid, iDoor voor veldbusmodules en PCI voor bewegingskaarten, biedt Advantech een betrouwbare Machine-to-Intelligence Control Edge-oplossing om de kloof tussen OT en IT te overbruggen .

IoT Gteway Edge

De WISE-7- en UNO-2-series van Advantech vormen de brug voor data van edge-apparaten naar de cloud en spelen een centrale rol in IoT Edge Gateway-toepassingen. Dankzij hun digitale en analoge I/O biedt deze serie de mogelijkheid tot snelle connectiviteit met edge-apparaten. Alle verzamelde gegevens kunnen via Giga LAN en snelle RF-technologieën naar de cloud worden geleverd. Als de UNO-2-serie is geïnstalleerd, profiteert uw systeem van video-uitvoerfuncties waarmee u informatie op een dashboard en monitor kunt visualiseren.

Industrial Computing Edge

De IoT-automatiseringsgateways van Advantech bieden flexibele en uitbreidbare functies op basis van nieuwe modulaire ontwerpen. Geïntegreerd met iDoor-uitbreidbaarheid en stapelbaar modulair ontwerp, is de UNO-2000 aangepast voor verschillende soorten ingebedde automatiseringstoepassingen. De units kunnen eenvoudig worden geïntegreerd met Advantech WISE-PaaS-software, die de kloof tussen IT en OT helpt overbruggen. UNO-2000 is geschikt voor individuele ontwerpvereisten die flexibele en beheersbare configuraties mogelijk maken.

Domain Specific Edge

De UNO-400 van Advantech biedt domeingerichte edge-gateways die voldoen aan uiteenlopende industriële eisen. Voor slimme infrastructuur en industriële productie zorgt de UNO-420 PoE-aangedreven Sensing Gateway voor minder bekabeling en eenvoudige installatie op lastige of afgelegen locaties die mogelijk moeilijk te bereiken zijn met een stroomkabel. UNO-410 ondersteunt C1D2+IEC ATEX (open type) certificering en een breed temperatuurbereik van -40~70°C, wat perfect is voor gebruik in schakelkasten. De nieuwe UNO-430 IP66 robuuste outdoor gateways ondersteunen C1D2 + ATEX (standalone) certificering die geschikt zijn voor gebruik buitenshuis met water- en stofdichte eigenschappen en ondersteuning voor een breed temperatuurbereik van -40 ~ 70 ° C.

Producten

Din-Rail Box PC

De Din-Rail edge computer, UNO-1-serie, is ontworpen om een ​​snel configureerbaar ontwerp te bieden voor edge computing- en machine toepassingen.

Compacte Box PC

De UNO-2000 box pc serie dient als IoT-automatiseringsgateways en biedt flexibele configuraties met iDoor-uitbreidbaarheid en stapelbaar modulair ontwerp.

Modulaire Box PC

De UNO-3-serie bestaat uit hoogwaardige edge-controllers die kunnen worden geïntegreerd met uitbreidingskaarten voor extra functionaliteit in automatisering toepassingen.

IoT Edge Gateway

Advantech IoT Edge Gateways helpen gegevens van apparaten naar de Cloud te overbruggen en fungeren als protocolconverters, gegevensverzamelaars of dataloggers.

Explosieveilige computer

Advantech levert robuuste computers met C1D2-, ATEX- en IECEx-certificeringen, waardoor een veilige werking in gevaarlijke omgevingen wordt gegarandeerd.

Advantech iDoor-module

Advantech iDoor Module maakt gebruik van het mini PCIe-formaat om flexibele I/O-uitbreiding te bieden, inclusief veldbusprotocol-, communicatie- en geheugenfuncties.