Anybus wireless Bolt

De Anybus Wireless Bolt stelt u in staat om industriële apparaten aan te sluiten op een draadloos netwerk (WLAN). Hij wordt op een besturingskast of machine geplaatst om hier draadloze toegang naartoe te creeren. De draadloze overdracht vindt plaats via 4G, NB-IoT, Bluetooth, Bluetooth Low Energy of WLAN (WiFi) -technologie.

De Wireless Bolt is IP67 en heeft een maximaal bereik van 100 meter. Hij kan communiceren met apparatuur via Ethernet, Serieel (RS232 / 485) of CAN. Ongeacht de communicatiemethode, is er dezelfde connector voor voeding en communicatie.

Bluetooth, WLAN of 4G?

Er zijn diverse versies van de Wireless Bolt, ze ondersteunen draadloze communicatie via 4G / Bluetooth / Bluetooth Low Energy of WLAN (Wifi).

Keuze: Indien de hoeveelheid data het meest belangrijk is- kies 4G / WLAN. Als de robuustheid / stabiliteit van de verbinding het belangrijkst is – kies Bluetooth.

Netwerk interfaces

Aan de bedrade kant, communiceert de Anybus Wireless Bolt over Industrial Ethernet, via CAN-bus of via een seriële verbinding, Hij ondersteunt Ethernet protocollen zoals BACnet/IP, PROFINET, EtherNet/IP, Modbus TCP en TCP/IP en UDP.

Toepassing Ethernet/CAN/Serieel

De Bolt is bedacht om machines en apparaten met een draadloos netwerk te verbinden. De Bolt wordt aan de PLC - besturing via Ethernet/CAN of een seriële verbinding gekoppeld.

Toepassing Bolt IoT 4G

De Bolt 4G is ideaal voor machines of applicaties welke geen vaste voeding hebben. Denk aan weg-bewijzeringsborden, verkeer meetsystemen of mobiele pomp systemen.

Configureer machines draadloos

De Anybus Wireless Bolt geeft rechtstreeks toegang voor het configureren of het oplossen van problemen in het machinepark. Met een bereik van 100 meter kunt u interne webpagina’s via een laptop, tablet of smartphone bekijken. BYOD (Bring Your Own Device) betekent dat je niet langer een dure HMI nodig hebt. Een machine operator of technicus hoeft niet fysiek naar een apparaat toe om er toegang tot te krijgen.

Een alles-in-één oplossing!
Met Anybus Wireless Bolt krijg je een alles-in-één pakket met, connector, communicatie-processor en geïntegreerde antenne in dezelfde behuizing, met een IP67 beschermingsklasse. Ongeacht de communicatiemethode die u kiest, heb je dezelfde connector (2x9p Plug Connector) voor voeding en communicatie.

 
Er zijn 5 uitvoeringen van de Anybus wireless Bolt:
AWB1000/1001

Anybus wireless Bolt IoT 4G

AWB2000/2010

Anybus wireless Bolt serieel

AWB2030/2031

Anybus wireless Bolt Ethernet - RJ45 PoE

AWB2020/2021

Anybus wireless Bolt CAN

AWB1500/1501

Anybus wireless Bolt LTE