Industriële DIN-rail voedingen

Delta's geavanceerde DIN-rail voedingen starten op bij -40°C en bieden Advanced Power Boost, SIL3 EN61508 en Smart monitoring-functies op geselecteerde CliQ-modellen. Om te voldoen aan de eisen in maritieme toepassingen, voldoet de CliQ M-serie aan de ABS- en DNV-GL-veiligheidsnormen. Verschillende CliQ-modellen zijn ook gecertificeerd volgens ATEX en Klasse I, Div 2 voor gebruik op gevaarlijke locaties.

Het volledige leveringsprogramma vind u hier: Delta selection guide DIN-Rail power supply

Populaire series voor industriële automatisering zijn de LYTE II en Force-GT series:

LYTE II serie

Delta's LYTE II DIN-rail voedingen serie is ontworpen voor kostenbewuste gebruikers die moeten voldoen aan essentiële functies die voor velen nodig zijn in algemene industriële toepassingen, zonder in te leveren op kwaliteit en betrouwbaarheid.

De convectiegekoelde LYTE II serie levert het volle vermogen tussen -30°C tot +50°C, daarboven is er een de-rating tot +70°C bij 230 Vac. Hij kan in constante stroommodus werken, waardoor hij geschikt is voor inductieve en capacitieve belastingen. Het product is gecertificeerd volgens de veiligheidsnormen IEC/EN/UL 62368-1.

Elektromagnetisch uitgestraald en geleide emissies voldoen aan de zware industriële EN 61000-6-4 klasse B emissienorm en EN 61000-6-2 immuniteitsnorm. Het product voldoet aan de eisen op het gebied van milieubescherming volgens de RoHS-richtlijn.

Force-GT serie

De industriële DIN-rail voeding uit de Force-GT-serie kenmerkt zich door een hoge vermogensdichtheid en een hoog rendement. De serie biedt overstroom bescherming in constante stroommodus, waardoor hij geschikt is voor laadtoepassingen.

Conformal coating wordt ter bescherming op de PCBA's aangebracht tegen stof en verontreinigende stoffen die vaak voorkomen in ruwe industriële omgevingen. De elektromagnetische uitgestraalde en geleide emissies van de serie voldoen aan de zware industriële klasse B-emissienorm en immuniteitsnorm, en voldoen aan de milieubescherming normen RoHS-richtlijn.