M2Web
Talk2M Web-access

Bewaak uw machines altijd en overal

Met M2Web heeft u eenvoudig toegang tot al uw machines rechtstreeks vanaf internet.
Waar u ook bent, u hebt de prestaties van uw machine binnen handbereik en implementeert eenvoudig proactieve bewaking op afstand!

M2Web is GRATIS inbegrepen in Talk2M!

M2Web is opgenomen in de industriële cloud van Talk2M. Het biedt veilige browsergebaseerde toegang tot uw externe HMI's, lokale dashboards op Ewon-apparaten, PLC-webpagina's en pc's. M2Web biedt machinebouwers, OEM's en systeemintegrators een gemakkelijke en snelle manier om op afstand toegang te krijgen tot hun machines vanuit elke webbrowser op elke pc, Mac, tablet of smartphone.

Direct toegang tot HMI's, IP-camera's en webservers

M2Web biedt externe webtoegang tot elk apparaat dat is aangesloten op de Ewon-gateway (HMI, pc, PLC-webpagina's, enz.). M2Web brengt een beveiligde HTTPS-verbinding tot stand.

Het maakt toegang op afstand mogelijk via:

  • HTTP voor elk apparaat met een ingebouwde webserver.
    U kunt ook toegang krijgen tot de gebruikersinterface van het Ewon-apparaat en lokaal gehoste dashboards bekijken (zoals ViewON-pagina's).
  • VNC voor elke HMI met VNC-technologie
  • RDP voor elke Windows-pc of controller
Snelle weergave van machines en apparaten


Selecteer uw favoriete weergave (apparaat, monitoring, kaart), filter eenvoudig machines en sla uw voorkeursselecties op. Kies de 3 meest gebruikte apparaten voor elke machine om sneller toegang te krijgen.

 

Bekijk direct alle machine KPI's en alarmen

Toon alle machine KPI's en bekijk alarmen in één oogopslag. Selecteer maximaal 6 KPI's per machine.

Configureer het Ewon apparaat om snel  waarden en alarmen op M2Web te verzenden, met slechts één vakje om aan te vinken.

Beheer proactief de efficiëntie van uw machine en ontvang alarmen.

Een gemakkelijke eerste stap naar IIoT-projecten

M2Web werkt op elk apparaat dat met internet is verbonden via een webbrowser. Dankzij de responsieve interface kan het zonder onderscheid worden gebruikt op PC, Mac, tablet of smartphone.

Omdat er geen software-installatie vereist is, is M2Web zeer eenvoudig te gebruiken en is het inbegrepen bij alle Talk2M accounts. Hiermee kunt u real-time besluitvorming verbeteren, waar u ook bent. Open M2Web met uw webbrowser en log in met uw Talk2M inloggegevens. Kies het externe apparaat waartoe u toegang wilt en dat is alles! Je bent verbonden.

Visualiseer uw machines geografisch

De wereld kaart van M2Web biedt cruciale informatie in een zinvolle weergave. Controleer de status van uw machines in enkele seconden direct op de kaart.

Machinebouwers kunnen nieuwe inkomsten genereren en klantloyaliteit verbeteren


Maak een M2Web toegang voor uw klanten en bied hen een extra machinebewakingsservice. Integreer een inlogbox voor M2Web binnen uw eigen website en stel uw klanten in staat om direct in te loggen op M2Web voor een naadloze ervaring.

M2Web kan ook worden aangepast aan uw bedrijf. Met het Logo programma kunt u het uiterlijk van de portal aanpassen aan de omgeving en grafische identiteit van uw merk. Uw klanten blijven in een vertrouwde context.