Netbiter Argos 

24/7 Remote Management

Gemakkelijke toegang tot mobiele apparatuur, altijd en overal.

Als fabrikant, eigenaar of beheerder van apparatuur moet u ervoor zorgen dat uw machines operationeel zijn. Echter, Onderhoud en servicebeurten ter plaatse zijn duur en tijdrovend.

Met een Netbiter-gateway die is verbonden met de Cloud-service Argos, kunt u on-line op de hoogte blijven van de status van uw apparatuur, waar deze zich ook bevindt. U kunt de prestaties ervan volgen, alarmen ontvangen als er iets mis is, en zelfs uw instellingen beheren en configureren apparatuur via een gewone computer of smartphone.

De resultaten? Aanzienlijk lagere servicekosten en een betere controle over uw apparatuur – voordelen die direct zichtbaar zijn en effect op uw bedrijf hebben vanaf dag één.

Waarom werken in de Cloud?

• Software wordt geleverd als een dienst.
• Directe, veilige toegang vanuit elke webbrowser.
• Ontworpen voor schaalbaarheid – te gebruik en met eenmalige installaties of grote projecten en locaties voor meerdere gebruikers.
• Profiteer van voortdurende verbeteringen zonder dat software-upgrades nodig zijn.
• Eenvoudige integratie met andere tools en applicaties.

Hoe werkt het:

1. Netbiter-gateway

De Netbiter-gateway buffert en verzendt gecodeerde gegevens via het mobiele of Ethernet netwerk naar het Argos datacenter in de cloud.

2. Beveiligde gegevens op Argos

Het Argos datacenter is een veilige, cloud gebaseerde, hostingservice waar al uw  gegevens worden opgeslagen en gebruikt. De licentie wordt met de Netbiter gateway verstrekt.

3. Web toegang en alarmen

Log in op www.netbiter.net om toegang te krijgen tot uw apparatuur via een reguliere PC, tablet, smartphone etc. Alarmen worden ontvangen via e-mail of sms.

Beheer uw site in de Netbiter Argos IoT-cloud

Zodra de Netbiter is aangesloten en ingeschakeld, begint deze automatisch met het verzenden van gegevens naar de Argos IoT-cloud. Op www.netbiter.net kunt u grafische dashboards bouwen die live gegevens van uw veldapparatuur presenteren.

  • Visualiseer uw systeem: u voegt eenvoudig meters, meters, indicatoren, enz. toe aan uw dashboard
  • Sleep live-parameters naar uw grafische weergave
  • Configureer alarmen wanneer bepaalde drempels worden bereikt

Wat kunt u doen in Netbiter Argos:

Grafisch weergave

Krijg een snelle grafische weergave van uw systeem

Alarmbeheer

Configureer de alarm- en gebeurtenis instellingen om kritieke waarden in de gaten te houden

Data trends en rapporten

Analyseer historische gegevens en ontdek trends door het daadwerkelijke apparatuurgebruik te monitoren

User /project management

Beheer gebruiker toegangsrechten tot uw sites en online apparatuur gegevens

API-integratie

Importeer Argos data in uw eigen toepassingen (logistiek/brandstofplanning/bijvullen), of maak verbinding met een ander IoT -cloudplatform

Site hosting / beveiliging

Deze industrie gecertificeerde veilige oplossing met redundante back-upservers houdt uw gegevens te allen tijde online en veilig.

Uw apparatuur binnen enkele minuten online!
  • Sluit een Netbiter gateway aan op uw apparatuur
  • De Netbiter communicatiegateway maakt direct verbinding met uw apparatuur in het veld (via Modbus TCP/RTU, EtherNet/IP of CAN).
  • De gateway verzendt gegevens via het mobiele telefoonnetwerk of Ethernet naar het Argos-datacenter in de cloud. Alle gegevens zijn gecodeerd.

→ Ga naar de Netbiter gateways