De HMS Ewon Netbiter is een All in One oplossing Voor Remote Monitoring, Remote Access en Remote Management.

All in One wil zeggen dat deze gemaakt is voor eenvoud en snelle implementatie waarbij de hardware, de configuratie, de communicatie, de logging, alarmering, de dashboards en remote access allemaal inbegrepen zijn en volledig in de Netbiter Argos Cloud kunnen worden geconfigureerd. Hieronder vind u de links naar de technische informatie:

De HMS Ewon Cosy+ is een Remote Access Gateway voor een eenvoudige en extreem veilige toegang tot apparatuur op afstand..

Met de Cosy + wordt er een veilige VPN tunnel gecreeerd voor de het uploaden en downloaden van programma's, bekijken van webservers, camera's, VNC, RDP etc etc. Hieronder vind u de links naar de technische informatie:

De HMS Ewon Flexy is net als de Cosy+ een Remote Access Gateway voor een eenvoudige en veilige toegang tot apparatuur op afstand. Daarnaast is deze ook zeer veelzijdig inzetbaar als IIOT Gateway.

De Flexy is er in een uitvoering met 2 en met 4 uitbreidingslots voor communicatie en IO. De uitgebreide functionaliteit omvat PLC communicatie, Logging, Alarmering, Dashboards, koppelingen met Databases en Cloud omgeving voor visualisering en rapportage en apps via MQTT, REST en OPC-UA etc.

Voor Programmeurs en ontwikkelaars: