Breng machines tot leven

Maak historische en real-time data zichtbaar

Talk2M Visualization is een nieuwe functie in Talk2M en stelt u in staat om belangrijke informatie uit machinedata te halen met dashboards van gevisualiseerde historische data gecombineerd met meldingen en rapporten. Een kant-en-klare IoT-oplossing om uw processen te verbeteren. Beschikbaar voor alle Talk2M Pro-gebruikers.

Functies van Talk2M Visualisatie:

Verbeter machine support met Talk2M-visualisatie

Efficiency

Met Talk2M Visualization vergroot u de capaciteit en efficiency van een klein team service technici om een ​​groter aantal machines te beheren!

Notify

Steeds meer klanten vinden machinestilstand onaanvaardbaar. Ondersteun machines voordat er een probleem optreedt en houd de klant tevredenheid hoog!

Scalable

Talk2M is een schaalbaar IoT portal dat zich aanpast aan de grootte en behoeften van elk bedrijf. Met slechts een kleine investering vereenvoudigt uw het digitaliseringstraject.

Report

Distribueer op maat gemaakte rapporten die zijn gegenereerd over elke gewenste periode. Deel eenvoudig inzichten met de belangrijkste belanghebbenden.

Gebruik data van steeds grotere machineparken

Naarmate het aantal machines dat moet worden onderhouden toeneemt, heeft uw serviceteam een manier nodig die verder gaat dan eenvoudige toegang op afstand. Talk2M Visualization biedt hulpmiddelen om grote machine parken met kleine teams te beheren door gebruik te maken van machinegegevens.

Machinestatus, trends, meldingen en rapporten zijn ontworpen om tijd te besparen en gemakkelijk groepen machines te beheren.

Ondersteun machines voordat gebruikers weten dat ze kapot zijn

Technische ondersteuning is vaak de belangrijkste factor voor klanttevredenheid en -loyaliteit. Het bieden van een hoog niveau van ondersteuning tegen lage operationele kosten biedt echte waarde voor klanten.

Talk2M Visualization maakt zo'n geavanceerde kwalitatieve ondersteuning mogelijk. Meldingen, die kunnen worden geconfigureerd met betrekking tot de werking van een machine en rechtstreeks naar ondersteuningsteams kunnen worden verzonden, helpen problemen te voorkomen voordat ze kritiek worden.

Weinig risico, een kleine investering voor grote winsten

IoT is geen nieuw concept, maar het hebben van een eenvoudige, kant-en-klare oplossing die ook voor een klein bedrijf werkt wel. Talk2M-visualisatie vereist slechts een kleine investering en zal uw digitaliseringstraject vergemakkelijken. Dit minimaliseert ook de ondersteuning die nodig is om klanten te winnen en leidt tot een winstgevender productaanbod.

Maak eenvoudig overzichtelijke rapporten

Machinerapportage kan een tijdrovende taak zijn, vooral als het niet geautomatiseerd is.

Regelgevingsrapporten zijn een regelmatige en bekende tijdrovende  taak. Met behulp van Talk2M Visualization kunnen ze eenvoudig met een enkele klik op een knop worden gegenereerd.