sponsor-fluidwell

Fluidwell, opgericht in 1993, is een familiebedrijf in Veghel, Nederland. Fluidwell heeft een jarenlange groei doorgemaakt en biedt innovatieve kwaliteit in display-oplossingen voor de industriële verwerkingsindustrie. Fluidwell heeft een enorm assortiment van 200.000 producten, waaronder displays, indicatoren en signaal transmitters voor bijna iedere industriële toepassing.

Flowindicators, totalisators en computers is de core business. Quote Fluidwell: "We hebben de diepgaande kennis en ervaring om producten te ontwikkelen die altijd presteren. We ontwikkelen verder dan specificaties, intrinsiek veilig en explosieveilig... omdat we weten wat het beste werkt en wat de vereisten zijn om in de loop van de tijd te blijven werken".

Er wordt een breed scala aan industrieën bedient, zoals Food, Pharma en Chemical. Fluidwell is echter het meest actief in de olie- en gasindustrie. Het succes van Fluidwell op dit veeleisende gebied kan worden verklaard door hun eenvoudig te implementeren en te onderhouden, intrinsiek veilige en explosieveilige producten. Producten die bestand zijn tegen de zwaarste omstandigheden (extreme temperaturen, vervuiling, zoutcorrosie). 

Kies uw product serie: 
→ B-serie

Eenvoudige indicators en batchcontrollers voor montage in het veld met alle voordelen die van Fluidwell producten te verwachten zijn. Duurzaam, betrouwbaar en zeer eenvoudige te bedienen.

→ C-serie

De nieuwe generatie (Ex e) flowcomputers. Krachtig, veld montage, certificatie voor gewichten en volumes. Geschikt voor gebruik in extreme omgevingen.

→ D-serie

Flow rate indicators, totalizers  en batchcontrollers in een waterdichte DIN behuizing voor paneel montage. 

→ E-series

Explosieveilige flow rate indicators en totalizers. In een robuuste aluminium of RVS behuizing en zeer gebruikers vriendelijk.

→ F-serie

Robuuste intrinsiekveilige (Ex i) indicators voor alle omgevingen. Combinatie van eenvoudige bediening met extreme duurzaamheid voor de zwaarste omstandigheden. 

→ N-serie

Batch controllers in een DIN paneel behuizing. Eenvoudige numerieke bediening met start/stop. Informatief display met actuele en preset waarde en een totalizer.