16867963_w640_h640_hakko-electronics-monitouch

Hakko Electronics  Inc., behoort tot Fuji Electric en is een ISO9001 gecertificeerd Japans bedrijf dat zich sinds 1963 concentreert op het ontwikkelen en produceren van Intelligente touchscreen HMI bedienterminals voor machine interfacing.  Met de prijsgunstige Technoshot en de high-end V9 series is er een totaal pakket  van 5,7 tot  15 inch touch-HMI’s met opties  als  VPN en Remote Cloud verbindingen. Communicatie met ieder PLC merk.

Fuji Electric staat voor geavanceerde technologie, waarbij hoge efficiëntie wordt gecombineerd met een wereldwijd logistiek netwerk, om op maat gemaakte oplossingen te bieden in energie-intensieve industrieën, zoals de productie- en informatie-industrie, fabrieksautomatisering, datacenters en logistieke centra.

TECHNOSHOT TS2000

De programmeerbare HMI displays in de TECHNOSHOT TS2000-serie zijn gemakkelijk afleesbaar en hebben een 5,7 inch touch TFT-kleurenscherm. 

Ideaal voor OEM´s vanwege de het neutrale uiterlijk en goede communicatie opties.

TECHNOSHOT TS1000 Smart

De touchscreen HMI´s van de TECHNOSHOT TS1000 Smart-serie met 7 en 10.1 inch displays zijn zeer goed afleesbaar vanwege hun heldere TFT-kleurenschermen. 

Ongekend krachtig door de vele drivers  voor PLC, temperatuur- en frequentieregelaars en robot besturingen.

MONITOUCH V9

Optimale en intuïtieve bediening, en uitgebreide visuele weergavemogelijkheden.  Communicatie met alle A-merk PLC´s, regelaars en robots.

De V9-serie biedt displays van 5.7 tot 15 inch en helpt bij het opzetten van een efficiënte informatiesysteem dat voldoet aan de behoeften van automatisering.