16867963_w640_h640_hakko-electronics-monitouch

Hakko Electronics  Inc., behoort tot Fuji Electric en is een ISO9001 gecertificeerd Japans bedrijf dat zich sinds 1963 concentreert op het ontwikkelen en produceren van Intelligente touchscreen HMI bedienterminals voor machine interfacing.  Met de prijsgunstige Technoshot en de high-end V9 series is er een totaal pakket  van 5,7 tot  15 inch touch-HMI’s met opties  als  VPN en Remote Cloud verbindingen. Communicatie met ieder PLC merk.

Fuji Electric staat voor geavanceerde technologie, waarbij hoge efficiëntie wordt gecombineerd met een wereldwijd logistiek netwerk, om op maat gemaakte oplossingen te bieden in energie-intensieve industrieën, zoals de productie- en informatie-industrie, fabrieksautomatisering, datacenters en logistieke centra.

TECHNOSHOT TS2000

De programmeerbare HMI displays in de TECHNOSHOT TS2000-serie zijn gemakkelijk afleesbaar en hebben een 5,7 inch touch TFT-kleurenscherm. 

Ideaal voor OEM´s vanwege de het neutrale uiterlijk en goede communicatie opties.

→ Ga naar de Technoshot 2000 serie

TECHNOSHOT TS1000 Smart

De touchscreen HMI´s van de TECHNOSHOT TS1000 Smart-serie met 7 en 10.1 inch displays zijn zeer goed afleesbaar vanwege hun heldere TFT-kleurenschermen. 

Ongekend krachtig door de vele drivers  voor PLC, temperatuur- en frequentieregelaars en robot besturingen.

→ Ga naar de Technoshot 1000 serie

MONITOUCH V9

Optimale en intuïtieve bediening, en uitgebreide visuele weergavemogelijkheden.  Communicatie met alle A-merk PLC´s, regelaars en robots.

De V9-serie biedt displays van 5.7 tot 15 inch en helpt bij het opzetten van een efficiënte informatiesysteem dat voldoet aan de behoeften van automatisering.

→ Ga naar de V9 serie

MONITOUCH V10

De nieuwe revolutionaire V10-serie – de ultieme oplossing voor stressvrij werken in de wereld van HMI-technologie. Een van de opvallende kenmerken van de V10-serie is de bliksemsnelle weergavecapaciteit, hij heeft een van de kortste schermwisselsnelheden op de markt.

Bekijk hier de V10 intro video

De V10-serie biedt ook de snelst beschikbare responstijd voor touchacties en communicatie. Dankzij de korte opstarttijd na het inschakelen kunt u direct aan de slag en verspilt u geen waardevolle minuten met wachten tot uw HMI-systeem is geïnitialiseerd. 

→ Ga naar de V10 serie