Horner family

Horner Automation is een Iers  bedrijf  en gespecialiseerd in "factory automation control products" Het is onderdeel van de Horner Electric Group welke is opgericht in 1949. Er zijn vestigingen in USA, Ierland en India.

Horner maakt HMI-PLC besturingen van het "All-In-One" principe.  Deze hebben:

  • HMI (display) en PLC (interne in- en uitgangen) in één behuizing. 
  • Ruime I/O configuratie die veelal zelf samen te stellen is
  • Ethernet, CANbus en RS232/485 aansluiting met Modbus TCP/RTU, CANopen en J1939 protocollen.
  • Standaard een MicroSD kaart reader voor datalogging toepassingen.
  • Programmering via Cscape,  een volledig IEC61131 compatible software omgeving.

Het assortiment van alles-in-één controllers combineert een controller, operatorinterface, I/O en netwerken in een enkele compacte unit welke worden geprogrammeerd met de geïntegreerde Cscape-configuratiesoftware.

Horner OCS-controllers gebruiken een betrouwbaar, bedrijfseigen, realtime besturingssysteem, en besparen  tijd en geld door hun innovatieve alles-in-een oplossing.

Horner controllers zijn niet beperkt tot alleen hun on-board I/O, we bieden lokale uitbreiding en remote I/O om de I/O-capaciteit van uw OCS-controller uit te breiden.

Met een breed scala aan communicatiemogelijkheden is er geen beperking voor uw automatiseringstoepassingen. Er worden Ethernet, CsCAN, CANopen en RTU gebaseerde I/O aangeboden.

De softwareproducten Cscape en WEB-HMI helpen om het volledige besturingspakket te integreren.

De gratis configuratie software en web gebaseerde software voor bewaking en controle op afstand bied alles om automatiserings- toepassingen te optimaliseren.