Gateways voor Airconditioning apparatuur

Geniet van het voordeel van werken met een toonaangevend bedrijf op het gebied van integratie van airconditioning apparatuur. 
Intesis maakt zeer betrouwbare gateway oplossingen die zijn ontwikkeld in samenwerking met de alle relevante AC fabrikanten.

Betrouwbare oplossingen

Intesis producten zijn gebaseerd op de specificaties van AC-fabrikanten die vertrouwde oplossingen bieden die alle apparaat kenmerken/functies implementeren om maximale efficiëntie mogelijk te maken die inherent is aan de systemen.

Makkelijk te gebruiken

Intesis ontwikkelaars richten zich altijd op betrouwbaarheid, de essentie van Intesis: ervoor zorgen dat uw integraties succesvol zijn – door betrouwbare producten aan te bieden met de beste functionaliteit die eenvoudig te installeren zijn.

Schaalbaarheid

Ongeacht de omvang van het project of de budgetbeperking, er zijn producten in het portfolio die aan de behoeften van elk specifiek project voldoen.

Energie efficiënt

De kosten die verband houden met HVAC systemen in een gebouw zijn een van de hoogste, dus het beheersen van die systemen wordt een van de belangrijkste inspanningen voor energiebesparing.

Intesis gateways verbinden HVAC apparatuur met:

Controleer uw HVAC compatibiliteit

Zoek uw AC-fabrikant en controleer of uw huishoudelijke of VRF-units compatibel zijn met het brede assortiment Intesis AC-interfaces

(Een VRF-systeem is een airco die meerdere ruimtes koelt (of verwarmt). Het systeem werkt volgens hetzelfde principe als een lucht-luchtwarmtepomp. Warme binnenlucht wordt via de warmtepomp afgevoerd naar buiten, waardoor de ruimte koeler wordt. Een VRF-systeem kan ook ruimtes verwarmen)

Intesis AC Compatibility tool online

Vind de juiste gateway-oplossing voor uw HVAC integratie in de Intesis database met meer dan 2.500 ondersteunde AC indoor units.

Deze tool is beschikbaar op de Intesis website. Klik hier om hem uit te proberen.

700 Series Air: Het nieuwe platform voor HVAC-integratie

Met verschillende protocollen op dezelfde hardware zijn er veel  mogelijkheden voor HVAC-integratie. Er is slechts 1 apparaat voor meerdere toepassingen nodig.

  • Alle protocollen aanwezig. Interfaces voor BACnet, Modbus, KNX en Domotica.
  • Voorraadvriendelijk. Meerdere protocolcombinaties voor elke hardware
  • Gebruiksvriendelijke configuratie. Eenvoudig in te stellen met Intesis MAPS
  • Energie Meting. Energieverbruiksberekening voor elke binnen unit
Meerdere merken

IN770-AIR

Intesis AC Interface voor de integratie van Hitachi, Hisense, Midea, Mitsubishi Electric, Panasonic en Samsung AC units in BACnet, KNX en Modbus systemen.

Panasonic

IN771-AIR

Intesis AC Interface voor de integratie Panasonic AC units in BACnet, KNX en Modbus systemen.

Fujitsu

IN775-GL

Intesis AC Interface voor de integratie van Fujitsu AC units in BACnet, KNX en Modbus systemen.

Mitsubishi Heavy Industries

IN776-MHI

Intesis AC Interface voor de integratie van Mitsubishi Heavy Industries AC units in KNX en Modbus systemen.