Eenvoudig gateways integreren met Intesis MAPS

Intesis MAPS is een op Windows gebaseerde softwaretool die speciaal is ontwikkeld om Intesis gateways te configureren en te monitoren.

Intesis MAPS biedt een integrator de mogelijkheid om een gebouw-automatisering systeem te configureren en te bewaken, ongeacht het protocol. Met snelle en eenvoudige inbedrijfstelling van elk automatiseringsproject.

Multi Addressing Points Solution

Intesis MAPS ondersteunt alle mogelijke protocolcombinaties die beschikbaar zijn voor onze gateways en biedt een eenvoudige en consistente manier om al uw apparaten te programmeren, ongeacht het protocol dat ze gebruiken. Start gewoon MAPS, selecteer de sjabloon voor uw gateway en u bent klaar om te beginnen.

Intesis MAPS biedt apparaatsjablonen om gegevens automatisch te importeren, het ondersteunt conversies zoals schaling en offset om de gegevens naar uw behoeften te transformeren en het maakt ook geavanceerde diagnostiek en probleemoplossing mogelijk.

Een complete softwareoplossing voor uw integratieprojecten

Projectsjablonen

Voor elke gateway is er een sjabloon met een stapsgewijze handleiding voor het instellen van beide protocolconfiguraties.

Productsjablonen

Intesis biedt productsjablonen om automatisch alle apparaatgegevens te importeren, geen handwerk vereist.

Veilig

Uw configuratie is beveiligd met een wachtwoord, zodat niemand uw project op afstand kan manipuleren zonder voorafgaande toestemming..

Recovery

Het is altijd mogelijk om het configuratieproject uit de gateway uit te lezen en een reservekopie op uw pc op te slaan.

Scannen

Intesis-gateways ondersteunen scanmethoden om apparaten in het veld te vinden en alle benodigde gegevens te importeren om u te helpen efficiënter te werken.

Conversies

Zet gegevens om in het formaat dat u nodig hebt, b.v. offset aanpassen, schalen of converteren van graden Celsius naar Fahrenheit.

Diagnostiek

Is alles in orde, dokter?
Als er een probleem of fout is, gebruik dan gewoon de Intesis MAPS Diagnostic tool om u te helpen het probleem te identificeren en op te lossen.

Updates

De tool informeert u telkens wanneer er een nieuwe softwareversie beschikbaar is voor uw gateway of MAPS zelf.