Toshiba Inverter Corporation werd opgericht als een Japans bedrijf onder de vleugels van Schneider Toshiba Inverter Corporation, een joint venture op het gebied van industriële frequentieregelaars die Toshiba en Schneider Electric in Frankrijk samenbrengt om de regelaar markt op wereldwijde schaal te exploiteren.

Toshiba Industrial Products is een wereld marktleider op het gebied van aandrijftechniek, met specialisatie in frequentieregelaars voor  1 en 3 fase wisselstroom motoren.  Er zijn modellen in de VFnC3, VFAS15 en VFAS3 series van 0,2 tot 315 kW. Ze hebben alle hedendaagse functies zoals (ethernet)-netwerk aansluiting, intern EMC filter, veldbus koppeling en zijn gecertificeerd volgens UL, CE en CSA.

VF-NC3 frequentieregelaar

De VFnC3 serie omvat de kleinste frequentieregelaar reeks van Toshiba. Ondanks zijn kleine formaat heeft hij een volwassen functionaliteit en uitstekende prestaties.
De VFnC3 is beschikbaar in 1-fase uitvoeringen voor 0,2 tot 2, 2 kW 3-fase motoren.

VF-S15 frequentieregelaar

De VFS15 serie frequentieregelaars van Toshiba zijn voor AC motoren van 0,2 kW tot 15 kW (Dual rating tot 18.5 kW) in 1 fase (200-240 VAC) en 3 fase (380-500 VAC) uitvoeringen. Er zijn Profinet, Profibus, EthernetIP of CANopen interfaces.

VF-AS3 frequentieregelaar

De VFAS3 is de Toshiba frequentie regelaar voor de toekomst met Ethernet, RTC, QR-code, WEB-server en vele IoT opties. Leverbaar van 0.4 tot 315 kW in 200 VAC en 400 VAC klasse.