Wincomm ATEX PPC

Wincomm is een van de toonaangevende Taiwanese fabrikanten van medische en industriële computers met embedded computerproducten.

Wincomm ontwerpt en ontwikkelt alles-in-één-paneel-pc, geselecteerde monitor, robuuste box-pc en embedded softwareproducten voor een breed scala aan medische en industriële toepassingen. In de richting van de IoT-trend streeft Wincomm naar het bouwen van geïntegreerde Application-Ready Platforms om verschillende omgevingsoplossingen mogelijk te maken, zoals smart  gezondheidszorg / smart fabriek / smart stad / smart transport en inventieve computeroplossingen.

Wincomm is niet alleen een ontwerp- en fabrikant-enabler, maar werkt ook samen met wereldwijd toonaangevende systeemintegrators en VAR's om de waardevolle veldkennis van alle gespecialiseerde toepassingen te bundelen, vooral op het gebied van medische oplossingen. Met deze solide basis kan Wincomm ontwikkelen en ontwerpen wat klanten zich wensen, zelfs op maat gemaakte producten, mede vanwege sterke en brede technische expertise van een hardware-ready platvorm.

Industrial RVS Panel PC WTP

Wincomm is  gespecialiseerd in paneel-pc's van industriële kwaliteit, variërend van instapniveau tot volledige IP66/IP67/IP69K in food grade RVS, outdoor series met hoge temperatuur en hoge helderheid, en nu explosieveilige serie, gereed voor UL C1D2, ATEx, IECEx-certificering. Displays van 15 tot 24 inch.

Modulaire touch Panel PC

De WLPM-V00 en -900 series zijn PPC´s met modulair ontwerp, dat bestaat uit een box-pc-platform met verschillende displays, afmetingen variërend van 15”, 17”, 19”, 21,5” tot 23,8” om flexibel en schaalbaar te zijn. De WLPM-serie heeft een docking-ontwerp, slim thermisch beheer, en is water- en stofdicht (IP66 op het front)

Medische Panel PC

Deze serie bevat medische wagen-pc met hot-swappable batterij, all-in-one PPC´s met ventilator/ventilatorloos ontwerp en medische AI-paneel-pc-series. Voorzien van UL/EN 60601-1 nieuwste gecertificeerde en antibacteriële (MRSA) behuizing. Keuze uit diverse processors en display formaten

Alle panel-pc's van Wincomm, all-in-one en robuuste box-pc's hebben een industriestandaard X86-platform, met processors met laag vermogen tot multi-core prestaties, afhankelijk van de toepassingsvereisten. De full line panel-pc heeft een volledig 10” tot 32” LCD-scherm en is gebouwd met een volledige IP66/67/69K-behuizing, ventilatorloze thermische en dubbele en multi-touch panelen om te voldoen aan verschillende industriële automatiserings- en medische computervereisten.

De softwareoplossingen van Wincomm omvatten embedded OS-image, apparaattoepassingsprogramma voor betrouwbaar en veilig gebruik en Wincomm's remote device management (WRDM)-software waarmee de gebruiker alle hardwareproducten kan bewaken en besturen vanaf een externe server via een internetverbinding.

Wincomm, opgericht in 1993, is een ISO14001-, ISO9001- en ISO13485-gecertificeerd bedrijf en gevestigd in Science-Base Industrial Park (SBIP), Hsinchu, Taiwan. Eigen verkoopkantoren bevinden zich in de VS en Japan.