Displays en monitors

Winmate INC., opgericht in 1994, is een wereldwijd toonaangevende leverancier van industriële display oplossingen met uitmuntendheid in displaytechnologie. Ze biedt een breed scala aan industriële display oplossingen met verschillende behuizingstypes die meerdere montagemogelijkheden ondersteunen. De producten zijn onder te verdelen in de volgende uitvoeringen: Chassis, Open Frame, Paneelmontage, Rackmontage, Front IP65, PoE-monitor, 4K-UHD Monitor, USB Type-C Display en Multi-Touch-serie.

Multi-touch (P-cap) displays

De nieuwste generatie van zeer nauwkeurige, kristalheldere resolutie geprojecteerde capacitieve Multi-touch-display in open frame, paneelmontage of standalone (VESA-montage) behuizing voor industriële en commerciële toepassingen.

Open frame displays

Winmate's open frame displays worden geleverd in een open frame behuizing die is ontworpen voor montage aan de achterkant  van een paneel/front. Ook VESA montage is altijd een optie. Het geïntegreerde beugelontwerp maakt deze displays geschikt voor een breed scala aan kiosktoepassingen en industriële machines.

Displays in chassis behuizing

De industriële displays in chasis behuizing worden geleverd in een strakke behuizing die ook geschikt is voor krappe ruimtes. Vanwege hun rondom dichte behuizing kunnen ze vrijwel overal gemonteerd worden. Hiervoor is er de VESA montage. Ze zijn leverbaar in vele formaten, variërend van 6,5” tot 32”.

Displays voor paneelmontage

De paneelmontage displays van Winmate zijn ontworpen voor industriële en commerciële toepassingen met optie voor verschillende montageopties, zoals VESA- of paneelmontage. De displayformaten variëren van 10,4” tot 32” - waardoor deze producten geschikt zijn voor kleine ruimtes of grote productiefaciliteiten.

PoE touch displays

Winmate's nieuwste generatie touch monitors met PoE (Power over Ethernet)-functie waarbij de elektrische voeding naar het apparaat wordt overgebracht via een enkele netwerkkabel, waardoor een eenvoudige installatie mogelijk is zonder dat er een extra voedingskabel moet worden aangelegd.

Displays met IP65 front

De IP65 Ddsplay serie heeft een robuuste constructie met zijn IP65 classificatie voor water- en stofbestendigheid, plus een compact randontwerp. Hierdoor zijn ze geschikt voor natte en stoffige toepassingen zoals buitenkiosken.

Displays met RVS behuizing

Het roestvrijstalen display combineert een elegant ontwerp met een robuuste constructie voor industriële voedingsmiddelen, dranken en farmaceutische toepassingen. Flexibele montageopties, hoge prestaties en IP69K/IP65 normen voor ultieme water- en stofbestendigheid.

Robuuste outdoor displays

De G-WIN vehicle mount displays van Winmate zijn gebouwd om extreme schokken en trillingen aan te kunnen, vooral in zware voertuigen. Met goede leesbaarheid en stof- en waterbestendigheid. Winmate's vehicle mount displays zijn uitgerust met in de zon leesbare schermen en touchscreens die compatibel zijn met handschoenen voor gemakkelijke toegang tijdens gebruik.

ATEX gecertificeerde displays

Winmate ATEX Zone 2 en Class 1 Division 2 (C1D2) gecertificeerde explosieveilige displays. De explosieveilige technologie maakt deze displays geschikt voor olie- en gas- of petrochemische toepassingen waar veiligheidsrisico's groot zijn.  adapters.

  MIL-STD 810G  IP65  ATEX & C1D2   CUL

Marine & Scheepvaart displays

Winmate's Marine Displays zijn ontworpen om te voldoen aan de eisen van maritieme toepassingen en bieden essentiële ondersteuning voor scheepsnavigatie, monitoring en bewaking, en scheepsautomatiseringssystemen. Deze displays zijn speciaal ontworpen om zware maritieme omstandigheden te weerstaan en voldoen aan internationale maritieme regelgeving.

IACS-E10 IEC60945 DNVGL-CG-0339 
 

Displays voor rackmontage

Touchscreens voor rackmontage van Winmate zijn de perfecte oplossing voor datacenters en serverruimten die touchscreen-mogelijkheden nodig hebben. Dankzij het ontwerp voor montage in een rack kunnen flatscreen-monitoren eenvoudig op serverracks, consoleladen en kasten worden geplaatst voor toepassingen in controlekamers en beveiligingsbewaking.