Panel-PC´s

Als HMI en als industrieel computersysteem (IPC) is de Winmate Panel PC geschikt voor installatie in de schakelkast en voor montage op een zwenkarm. Met geavanceerde behuizingen die zijn ontworpen voor eenvoudige toegang tot alle componenten en ook voor optimaal gebruik van ruimte. Door de combinatie van verschillende schermafmetingen van 5,7 tot 24-inch en add-ons met CPU's van Intel Atom ® tot Core ™ kan een krachtige computer worden samengesteld voor elke toepassing in de machinebouw en/of gebouwautomatisering.

Panel PC met P-CAP touchscreen /HMI

Panel PC´s met P-CAP hebben een geprojecteerd capacitief multitouch-scherm waarmee het eenvoudig bedienen is. Voor intuïtieve gebruikersbediening, zoomen, tikken, scrollen en meer.

Door de gladde voorkant van glas zijn ze bovendien eenvoudig schoon te maken en hebben ze een elegante uitstraling.

Panel PC met resistief touchscreen

Winmate Panel PC´s worden geleverd met een breed scala aan touchscreens om te voldoen aan alle industriële omstandigheden, met een laag stroomverbruik en  krachtige processors. Panel PC´s met resistieve touchscreens  vormen de basis van veel hedendaagse productie- en verwerkingsfuncties. Het industriële touchscreen is gemaakt om de ontberingen van langdurige conditieprocedures betrouwbaar te doorstaan, zelfs in de meest veeleisende werkomgevingen.

Panel PC serie met RVS behuizing

De Panel PC's uit de roestvrijstalen serie zijn vervaardigd van RVS SUS 316 / AISI 316 en combineren een elegant ontwerp met een robuuste constructie voor industriële voedingsmiddelen, dranken en farmaceutische toepassingen. Het gladde oppervlak en het ontwerp van rand tot rand voorkomen bacterie-aangroei.  Flexibele montagemogelijkheden, corrosiebestendig, hygiënisch, sterke procesoren en IP69K/IP65-normen voor ultieme water- en stofbestendigheid.

Marine en scheepvaart Panel PC´s

Winmate maritieme panel pc's zijn gebouwd en getest volgens DNVGL-CG-0339-standaard, IEC60945 en IACS-E10 om te voldoen aan de internationale wettelijke vereisten van de maritieme industrie. Winmate voert een interne betrouwbaarheidstest uit op ieder PC om optimale prestaties in zware maritieme omgevingen te garanderen.

Alle bedieningselementen bevinden zich op het het voorpaneel voor snelle toegang. Met de dimknop kan de helderheid van de achtergrondverlichting worden geregeld van bijna 0% tot 100%, specifiek ontworpen voor toepassingen in de maritieme industrie.

Robuuste outdoor Panel PC´s

De G-Win serie is op maat gemaakt voor zware voertuigen zoals graafmachines, tractoren en kranen en is een robuuste Panel PC oplossing die is ontworpen voor de zware industrie en de landbouwsector. De computers zijn bestand tegen extreme schokken en trillingen volgens MIL-STD-810F/G normen en hebben een IP classificatie voor stof- en waterbestendigheid. 

Explosieveilige Panel PC´s

Winmate explosieveilige PC´s zijn ontworpen voor  gebruik in olieraffinaderijen of boorinstallaties en worden geleverd met ATEX Zone2 en/of Class1 Division2 (C1D2) certificeringen.  De PC heeft een stof- en waterdichte  IP66-afdichtingen gesloten adapters.