Draadloze I/O en sensoren

Advantech levert draadloze I/O- en sensormodules om de kloof tussen  veldlocaties en de Cloud te verkleinen.

Met de ontwikkelingen op het gebied van draadloze en cloudtechnologieën hebben steeds meer toepassingen voor monitoring op afstand clouddiensten overgenomen voor beheersystemen voor grote gebieden. Om de kloof tussen de veldgegevens en de cloud te verkleinen, biedt Advantech draadloze I/O- en sensormodules die gegevens rechtstreeks naar de cloud kunnen ophalen en doorgeven door gebruik te maken van draadloze communicatietechnologie, zoals Wi-Fi, 4G, LoRaWAN, NB- IoT/LTE-M en eigen LPWAN (Sub-G) via IoT-protocollen.

Draadloze I/O-modules met modulair ontwerp
  • WISE-4000 draadloze I/O-modules maken gebruik van Wireless Ethernet- en LPWAN-technologie en zijn bedoeld om met sensor geïntegreerde nodes IP65-gecertificeerde nodes en zonne-energie oplaadbare nodes IoT- en big data technologie omgevingen te bouwen.
Slimme IoT Sensing Solutions

WISE-2000-sensorapparaten zijn alles-in-één apparaten die zijn ontworpen voor specifieke toepassingen en domeingerichte scenario's. De Wzzard-serie biedt een draadloos sensor connectiviteit platform voor de snelle implementatie van betrouwbare IoT-netwerken in een externe omgeving.

Edge-to-Cloud Totaal Solutions

De draadloze I/O en sensoren ondersteunen meerdere IoT-communicatieprotocollen om verzamelde gegevens rechtstreeks naar de cloud te verzenden. Met de plug-and-play-functionaliteit elimineren de draadloze I/O en sensoren tijdrovende apparaat configuratie.

Wireless I/O modules: WISE-4000

De remote I/O modules van Advantech bieden een IT gebaseerde oplossing en vervullen mobiele monitoring- en controle behoeften binnen een IoT netwerk.

Wi-Fi Wireless I/O Module

De WISE-4000, WISE-4220 en WISE-4250AS  zijn draadloze I/O- en sensormodules met 2.4GHz/5GHz Wi-Fi  die gegevens verzamelen en doorgeven aan de Cloud.

Industrial Cat. NB1/Cat. M1 Wireless I/O Module

NB-IoT is een draadloze I/O-communicatie technologie met een laag stroomverbruik voor WAN-netwerken.

LoRaWAN Wireless I/O Module

LoRaWAN I/O-modules zijn draadloze I/O-sensor nodes op basis van LoRa-netwerk technologieën, gericht op zowel binnen- als buitentoepassingen.

LPWAN/SUB-G Wireless I/O Module

De WISE-4210 maakt gebruik van een eigen draadloze LPWAN-interface (low-power wide-area network), die een betere verbinding biedt vergeleken met 2.4G Wi-Fi.

Smart IoT sensor oplossingen

Domein-gerichte IoT-toepassing met bedrade en draadloze slimme sensoren uit de EVA-2000 en WISE-2000-series, biedt veelzijdige industriële monitoringoplossingen.

LoRaWAN Wireless Sensor Nodes: EVA & WISE-2000

LoRaWAN compatibele sensor nodes maken het verzamelen van gegevens  mogelijk met een laag vermogen en over een lange afstand, waardoor de monitoring van apparatuur in grote gebieden wordt vergemakkelijkt.

LPWAN Wireless Sensor Nodes

De WISE-2210 serie is voorzien van LPWAN CT stroomsensoren, waardoor efficiënte monitoring van elektrische stromen op lange afstand mogelijk is met een laag vermogen.

Wired Sensor Nodes

De bedrade sensor nodes maken het  verzamelen en -analyse van gegevens mogelijk, afgestemd op uw specifieke domeingerichte toepassingen.