INDUSTRIËLE TOEGANG OP AFSTAND

Effectieve en duurzame ondersteuning van machines met behulp van industriële toegang op afstand

Industriële toegang op afstand, of te wel Remote Access,  maakt het voor ondersteuningsteams mogelijk om via internet veilig verbinding te maken met op afstand bediende PLC-gebaseerde apparatuur. Dit maakt probleemoplossing op afstand mogelijk, met aanzienlijke voordelen op het gebied van efficiëntie, kostenbesparing en duurzaamheid. Met de effectieve en duurzame oplossing voor externe toegang van Ewon kunt u gemakkelijk en veilig verbinding maken met elke PLC, wanneer u maar wilt, waar u ook bent.

VERBIND DIRECT MET ELKE PLC

Met de industriële oplossing voor VPN remote access van Ewon kunt u monitoren, problemen oplossen en klanten betere ondersteuning bieden.

Sluit gewoon een Ewon gateway aan op de PLC van uw machine en geniet van de vele voordelen van het industriële IoT!

U kunt erop vertrouwen: meer dan 20.000 gebruikers en 400.000 apparaten zijn al verbonden met de Ewon oplossing, de grootste wereldwijd.

Hoe werkt remote access?

Het basisprincipe voor succesvolle industriële toegang op afstand tot ieder apparaat berust op 2 hoofdcomponenten:

1 - Een wereldwijde beschikbare cloudservice om alle aspecten van de VPN verbindingen centraal te beheren.

2 -Een hardware gateway die in de schakelkast van de apparatuur is geplaatst en is aangesloten op besturingsapparaten zoals PLC's en HMI's.
Met industriële toegang op afstand via een VPN verbinding kunnen ondersteuningstechnici, ongeacht hun geografische locatie of tijdzone, eenvoudig met een paar klikken een veilige verbinding voor externe toegang tot stand brengen vanaf hun computer of mobiele apparaat.

Effectieve oplossing om tijd en geld te besparen bij machineondersteuning

Het implementeren van de industriële oplossing voor remote accessvan Ewon is een eenvoudig proces. Ewon gateways zijn ontworpen om in het bedieningspaneel van een machine te passen en verbinding te maken met automatiseringsapparaten zoals PLC's en HMI's, via Ethernet, seriële of USB-interfaces. Ze maken ook verbinding met internet via een Ethernet-, wifi- of mobiel netwerk om een ​​veilige uitgaande VPN-verbinding met de industriële cloud van Ewon tot stand te brengen. U kunt direct profiteren van de voordelen van connectiviteit op afstand.

  • Aansluiting in 2 klikken op elke PLC
  • Eenvoudige installatie en beheer van al uw machines
  • Succesvolle wereldwijde connectiviteit met de beste stabiliteits- en beveiligingsstandaard in zijn klasse

Ewon producten voor remote access

De nieuwe generatie industriële VPN gateways, het resultaat van de implementatie van de meest geavanceerde beveiligingstechnologieën in hardwareapparaten. De Cosy+ richt zich op het eenvoudig en veilig maken van uw industriële toegang op afstand.

  • Effectieve en duurzame ondersteuning van machines
  • Eenvoudige configuratie - geen programmering vereist!
→ Ga naar de Cosy+

Naast het bieden van industriële VPN toegang op afstand, is de Flexy ook de perfecte oplossing om gegevens te verzamelen van PLC's, sensoren en andere apparaten dankzij de ondersteuning van een breed scala aan industriële protocollen, waaronder OPC UA.

  • Eenvoudig gegevens verkrijgen en loggen
  • Creëer eenvoudige IIoT-projecten in minuten, niet in weken
→ Ga naar de Flexy