Ewon Flexy data gateway

Geeft leven aan uw IIoT-projecten!

Ontsluit de gegevens van uw machines om bewaking op afstand, voorspellend onderhoud en andere diensten met toegevoegde waarde mogelijk te maken.

Waarom Flexy?

Gegevens uitlezen en loggen

Verzamel gegevens van PLC's, sensoren en andere apparaten dankzij de ondersteuning van een breed scala aan industriële protocollen, waaronder OPC UA.

Creëer eenvoudige IIoT-projecten in minuten, niet in weken

Schakel met een paar klikken alarmmeldingen of prestatie bewaking in via KPI-dashboards in de Cloud.

Doe in de toekomst meer met ingebouwde connectoren en API's

Misschien hebt u vandaag geen datatoepassing. Maar als de tijd daar is, kunt u erop vertrouwen dat u verbinding kunt maken met een lokale of cloudgegevensoplossing en uw machine slimmer kunt maken.

Hoe werkt het?


De Ewon oplossing is gefocust op machine bouwers die competitief willen blijven. Daarom willen deze OEM´s ieder onderdeel en aspect van hun machines en systemen optimaliseren.

De combinatie van Flexy, onze IIoT data gateway, en Talk2M, de eerste echt veilige industriële cloud omgeving, maakt het onze klanten mogelijk om al hun machines te verbinden en data te verzamelen ongeacht waar ze staan.

Uiteraard biedt de Flexy hiernaast ook de Ewon Remote Access functionaliteit.

→ Flexy brochure

Meer over de Flexy modulaire data gateway

Uitbreidingskaarten

Ontdek de verwisselbare uitbreidingskaarten van de Ewon Flexy: WiFi, 3G, 4G, USB, Ethernet WAN.

De Ewon Flexy is uitgerust met uitbreidingskaarten waarmee u de evolutie van communicatietechnologieën kunt bijhouden en tegelijkertijd uw investering in het apparaat kunt beschermen. Ontdek ze allemaal en bouw de perfecte Flexy!

Flexy data services

De Ewon Flexy biedt vele diensten om uw gegevens te beheren.

  • PLC data uitlezen
  • Alarmbeheer en meldingen
  • Data logging
  • Industriële data protocollen: OPC UA, Modbus, MQTT, SNMP, HTTPs
  • Lokale webdashboards / ViewON
  • Live KPI's in de cloud
  • Programmeren (Basis & Java)
Flexy is klaar voor OPC UA

OPC UA is een communicatieprotocol voor een veilige en betrouwbare uitwisseling van gegevens in industriële automatiseringstoepassingen. OPC UA heeft het grote voordeel dat het platformonafhankelijk is. Het zorgt voor een naadloze informatiestroom tussen apparaten van meerdere leveranciers. Van sensoren tot cloud, OPC UA is volledig schaalbaar, objectgeoriënteerd en maakt het mogelijk om structuren of modellen te gebruiken die beheer en onderhoud veel eenvoudiger maken.

PLC Data Aquisitie

De Ewon Flexy kan lokale data-acquisitie uitvoeren met behulp van de seriële of Ethernet-poort. Het data-acquisitieproces is opgebouwd rond een database waarin elke tag is gekoppeld aan een I/O-server. De Ewon Flexy kan data-acquisitie uitvoeren met de volgende protocollen: Modbus RTU, Modbus TCP, Uni-Telway, EtherNet/IP, DF1, FINS TCP, FINS Hostlink, Siemens ISO TCP, PPI, MPI, Profibus, Mitsubishi FX, Hitachi EH , ASCII.

GEGEVENS LOGGEN EN OPHALEN
Continue datalogging en buffering kan worden uitgevoerd op elke tagnaam. Elke tagnaam kan worden gelogd op een vast interval of bij verandering (met deadband). Ewon slaat taggegevenswaarden (+ tijdstempel) op in zijn interne database (tot 1.000.000 tijdstempelpunten) voor statistische analyse en latere beoordeling (historische logging) of om recente trends te analyseren (real-time logging).

De DataMailbox-service van Talk2M is een online gegevensbuffer waarmee de historische gegevens van de Ewon-gateway eenvoudig kunnen worden opgehaald. Applicatieontwikkelaars kunnen eenvoudig historische gegevens ophalen van meerdere Ewon-gateways met behulp van de DataMailbox en een eenvoudige API-aanroep.

De datalogging-bestanden kunnen ook worden opgehaald via FTP, HTTP of als e-mailbijlage.

Verbinding met IoT-platforms

U kunt uw Flexy verbinden met verschillende clouds, waaronder die van zelf Ewon, Talk2M.

Directe koppeling met Azure IoT Hub (Microsoft) en AWS IoT (Amazon) zijn ook mogelijk, ook als u gebruik wilt maken van Talk2M, onze Flexy is gecertificeerd om verbinding te maken met deze Clouds.

Gegevens worden lokaal opgeslagen, dus u kunt vandaag nog aan de slag, kies een externe Cloud en u zit niet vast.

Kies hier uw Flexy  gateway
Ewon Flexy 205

Flexy 20500_ooMA. De IoT data gateway

Ewon Flexy 200 serie

De modulaire data gateway oplossing