Talk2M
De gemakkelijke en veilige industriële cloud van Ewon

Talk2M industriële cloud is een betrouwbare en efficiënte oplossing voor connectiviteit op afstand, gebaseerd op een wereldwijde en redundante serverinfrastructuur.

Dankzij de combinatie van Talk2M en Ewon VPN gateways hebt u op afstand toegang tot uw machines en kunt u hun prestaties bewaken.

Maak verbinding met uw machines

Breng met eCatcher een veilige VPN-verbinding tot stand via internet voor probleemoplossing en onderhoud van industriële machines.

Bewaak uw machines

Bewaak de prestaties van apparatuur via lokale of clouddashboards, altijd en overal:

→ M2Web : Een webportaal om vanaf elk apparaat snel een overzicht te krijgen van uw machinepark. Monitor live machine KPI's en ontvang alarmen.

→ Talk2M visualisatie: realtime dashboards en historische dataweergave van machines.

Machinegegevens verzamelen

Integreer eenvoudig externe machinegegevens in toepassingen van derden voor visualisatie en analyse, zonder gegevensverlies of dubbele gegevens. Profiteer van  krachtige API's

Beheer uw connectiviteit

Beheer alle aspecten van uw machine-netwerk (gebruikers, apparaten, machtigingen, beveiligingsbeleid) vanuit een centrale omgeving. Ideaal om meerdere teams te beheren die verschillende klanten ondersteunen. Houd alle accountactiviteiten in de gaten dankzij logboeken, rapporten en audittrajecten van verbindingen.

EENVOUDIG TE GEBRUIKEN

Alle Ewon-gateways integreren naadloos met de industriële cloud van Talk2M, die gratis beschikbaar is. Je hebt geen IT vaardigheid nodig om Talk2M te gaan gebruiken.

 VEILIG

De industriële cloud van Talk2M maakt een zeer veilige end-to-end VPN tunnel tussen u en uw machines mogelijk. Hij voldoet aan de hoogste cyberbeveiligingsnormen.

TOEKOMSTBESTENDIG

Met meer dan 400.000 aangesloten apparaten is Talk2M de toonaangevende industriële cloud. Hij heeft brede erkenning en is een continu verbeterende oplossing die meegroeit.

WERELDWIJDE INFRASTRUCTUUR

Talk2M wordt over de hele wereld (incl. China) ingezet voor optimale prestaties. Meer dan 30 servers verspreid over 21 datacenters zorgen voor redundantie en wereldwijde dekking voor maximale bedrijfscontinuïteit.

SCHAALBAAR

De industriële cloud van Talk2M is eenvoudig te implementeren en past zich aan uw veranderende behoeften aan. Je kunt klein beginnen en snel groeien. U kunt ook gebruik maken van krachtige API's.

BETROUWBAAR

Hoogste niveau van beschikbaarheid en redundantie. 24/7/365 bewaakte cloudinfrastructuur door een toegewijd team van servicetechnici sinds 2006.

Talk2M abonnementen

Onze oplossing voor connectiviteit op afstand wordt mogelijk gemaakt door een naadloze integratie tussen onze VPN gateways en onze industriële Cloud.
Hiervoor worden al onze apparaten gratis voorzien van industriële Cloud connectiviteit.
Naarmate uw bedrijf groeit en uw beheerbehoeften toenemen, raden we u aan te upgraden naar Talk2M Pro.

Kies tussen Talk2M Free+ en Talk2M Pro afhankelijk van uw behoeften. Onderstaande tabel helpt u bij het maken van de beste keuze.

Talk2M industriële cloud, continu verbeterd door een toegewijd team van experts sinds 2006!