Kübler is een toonaangevende fabrikant op het gebied van positie-en bewegingssensoren, tellers, displays voor de procestechnologie en producten voor transmissie technologie.

Goede service, klanten inspireren en een hoog niveau van dienstverlening vormen de Kübler Group. De focus op kwaliteit,  afgestemd op de sectoreisen, zorgt voor een hoge betrouwbaarheid en een lange levensduur van alle producten van Kübler.

Producten:

Encoders, lagerloze encoders, motor-feedbacksystemen, trekdraad encoders, lift besturingssytemen, lineaire meetsystemen, inclinometers, sleepringen, signaalomvormers, displays en tellers, evenals procesapparatuur en safety snelheidsmonitors.

Oplossingen voor specifieke industrieën

Kübler biedt eersteklas producten aan en voert graag aanpassingen en speciale oplossingen uit. Er is met name kennis van fabrieksautomatisering, de aandrijf- en liftindustrie, de mobiele automatisering, de zware industrie, de verpakkingsindustrie, maar ook voor de zonne-energie-industrie en de windturbines.

Aandrijftechnologie

Toerentalmeting en positiedetectie voor elektrische aandrijvingen met encoders, lagerloze encoders of motorfeedbacksystemen.

Lifttechnologie

Positionering van de liftcabine met askopiesystemen en optimale aansturing van elektrische aandrijvingen met gelagerde en lagerloze encoders.

Mobiele automatisering

Voor elke denkbare toepassing. Kübler biedt hiervoor een uitgebreid portfolio aan encoders, trekdraadencoders, inclinometers en sleepringen.

Zware industrie

Voor de staalindustrie en zware kranen zijn er extreem robuuste encoders en andere sensoroplossingen beschikbaar.

Windturbines

Pitch- en azimutcontrole, snelheidsmeting van de generator en rotoras en monitoring van de torentrilling met geschikte sensoroplossingen.

Zonne energie industrie

Sensoroplossingen voor thermische zonne-energiesystemen, zoals heliostaten, parabolische groefsystemen en voor het volgen van fotovoltaïsche systemen.

Verpakkingsindustrie

Positionering en snelheidsbewaking met encoders en overdracht van vermogen, signalen en gegevens met sleepringen.

Bottelarij installaties

Betrouwbare overdracht van stroom, signalen en data met Kübler-sleepringen.