Advantech: toonaangevende leverancier van industriële pc's en automatiseringsproducten.

Met bijna 40 jaar ervaring op de mondiale IPC-markt beschikt Advantech over diverse betrouwbare technologieën en oplossingen voor de implementatie van edge computing, IoT en AIoT, die klanten toepassingsgerichte producten bieden.

Daarnaast biedt Advantech een ruime selectie veelzijdige I/O- en automatisering producten aan, sensormodules, add-on DAQ-kaarten of draagbare modules, externe I/O en draadloze I/O-apparaten tot IoT I/O gateways, RTU's, HMI's en softwaretools. 

Remote I/O modules

De ADAM I/O modules ondersteunen de industrie al meer dan 30 jaar. Er is een uitgebreide selectie modules: Modbus RS-485, Ethernet naar OPC UA, Ethernet I/O-modules met IT/OT-protocollen.

Industriële automatisering computers

De UNO PC serie omvat industriële computers met een ontwerp zonder ventilator, eenvoudige integratie en geavanceerde uitbreidbaarheid. Deze pc's bieden geclassificeerde bescherming voor zware industriële omgevingen.

Intelligente gateways en RTU's

Intelligente IoT I/O-gateways, communicatiegateways en RTU's met WISE'EdgeLink software kunnen verschillende protocollen veilig omzetten en gegevens naar de cloud en/of andere systemen van derden verzenden.

Wireless I/O en sensoren

Uitgebreide selectie modules: draadloze I/O en sensormodules. Met Wi-Fi, 4G, LoRaWAN, NB-IoT en LTE-M. Voor monitoring op afstand van installaties.

Industriële Panel PC's

All-in-one computers met 7 ~ 21.5-inch touch display voor flexibele montage in panelen of muren. Ook in IP66/69K utvoering in een corrosie vaste RVS behuizing en waterdichte uitvoering van de  I/O.

Ethernet Switches

De EKI 2000 serie is het beste aanbod voor uw Ethernet verbindingen. Hun slanke IP30 metalen behuizing biedt een hoge betrouwbaarheid en zorgt voor een snelle continue gegevensoverdracht met een hoge mate van beveiliging.