Ewon_products_group-Download_500 px

Industriële remote toegang en IIoT data oplossingen

Ewon: veilige verbindingen met apparatuur op afstand

Maak altijd en overal verbinding met machines voor gegevens en onderhoud. Dankzij de oplossingen van Ewon hebben machinebouwers en gebruikers vanaf elke locatie veilig toegang tot industriële apparatuur. Deze oplossingen faciliteren naadloze en veilige Industrial Internet of Things (IIoT)-functionaliteit, waardoor onderhoud op afstand, probleemoplossing en visualisatie van machinegegevens mogelijk zijn.

Met Ewon producten kunt u veilig verbinding maken met uw apparatuur en gegevens gebruiken om de ondersteuning, productiviteit en duurzaamheid te verbeteren. Ewon vpn routers en gateways voldoen aan de IEC 62443 cybersecurity norm en verbinden wereldwijd meer dan 500.000 machines op afstand, ondersteund door meer dan twee decennia aan industriële expertise.

Ondersteuning voor machinebouwers en  IIoT gebruikers

Industriële Remote access
COSY+ VPN router

Effectieve ondersteuning van machines met behulp van industriële toegang op afstand.

  • Verbinding in 2 klikken met elke PLC
  • Eenvoudige installatie en beheer van al uw machines
  • Succesvolle wereldwijde VPN  connectiviteit met de beste stabiliteit en beveiligingsstandaarden
Proactieve Remote monitoring
Netbiter mobiele data gateway

Bewaak machines met proactieve bewaking op afstand

  • Snel statusoverzicht en meldingen op basis van PLC-gegevens
  • Gegevensvisualisatie via lokale of cloudgebaseerde dashboards, altijd en vanaf elk apparaat
  • Kosteneffectieve, eenvoudig te implementeren oplossing
Industriële Remote data
Flexy modulaire data gateway en VPN router

Verzamel machinegegevens en deel ze met derden

  • Wereldwijd veilig  machinegegevens verzamelen zonder gegevensverlies of duplicaten
  • Gegevensintegratie van machines naar elk IoT-project via krachtige API's
  • Snelle implementatie en opschaling van elke aangesloten industriële installatie

Ewon producten

IIoT Gateways

Cosy - Remote Access

De Cosy+, Ewon's toon aangevende gateway voor externe toegang, brengt een veilige VPN-verbinding tot stand tussen de machine (PLC, HMI of andere apparaten) en uzelf, overal en altijd.

Flexy - Remote Access en Data

Naast remote access maakt de Flexy IIoT-datagateway het verzamelen van gegevens vanaf elke machine mogelijk. De uitbreidingskaarten maken het mogelijk om gelijke tred te houden met de evolutie van communicatietechnologieën.

Netbiter - Remote management

De Netbiter-gateway maakt efficiënte externe verbinding met stand-alone systemen mogelijk. Eenvoudige en veilige verbinding met uw mobiele apparaten via Modbus, EtherNet/IP of CAN en weergave in de Argos Cloud..

IIoT Clouds

Talk2m

In combinatie met de Cosy of Flexy gateways fungeert Talk2m als een veilige brug tussen u en uw machines. Talk2m bevat slimme tools voor gegevensbewaking en krachtige API's.

Argos

In combinatie met Netbiter-gateways is Argos een complete IIoT-cloud die bestaat uit dashboards, alarmen, rapporten en nog veel meer om energie systemen in het veld op afstand te beheren.

IIoT software

Centraliseer en visualiseer verzamelde gegevens om waardevolle informatie bijna in realtime te krijgen. Belangrijkste kenmerken zijn de visualisatie en controle van processen, maar ook de analyse en voorspelling van gebeurtenissen.

i4scada is 100% web-gebaseerde SCADA- en HMI-software. Hiermee kunt u moderne procesvisualisaties maken in individuele ontwerpen voor verschillende machines, installaties en productie-installaties.

i4connected energie monitoring

Energie management – duurzaam en energiezuinig. Met i4connected biedt Ewon bedrijven een slimme aanpak om hun energie-efficiëntie te verhogen.

Software voor beheer,  monitoring, data opslag en visualisatie.

Voor het gebruik zijn bij alle EWON producten diverse software applicaties inbegrepen. Via de meegeleverde product licentie heeft u direct toegang een aantal programma's voor het overzichtelijk in kaart brengen van aangesloten modellen (machines), weergave van actuele statussen en KPI's en het visualiseren van productie en machine gegevens.

→ M2WEB, een direct toegankelijk Web portaal om alle aangesloten machines te monitoren en te benaderen. Voor Cosy en Flexy.

→ Talk2M visualisatie, realtime dashboards en historische dataweergave van machines. Voor de Flexy.

Cybersecurity

EWON producen zijn ontworpen en voldoen aan de IEC 62443 cybersecurity norm.

De internationale IEC 62443  norm waarborgt de cyberveiligheid van industriële automatiseringssystemen, ook wel bekend als Industrial Control Systems (ICS). Als industriële speler is het cruciaal om veilige oplossingen te gebruiken. Ewon Cosy+ is beoordeeld aan de hand van de IEC 62443 criteria door NVISO, een wereldwijd erkende cybersecurity-expert. Dit bevestigt dat Ewon de ideale partner is om de beveiliging van uw industriële installaties te vergroten.

Wat is IEC 62443?

IEC 62443 biedt een wereldwijde aanpak voor de bescherming van industriële systemen tegen cyberdreigingen. Het is een aanvulling op ISO 27001, die zich primair richt op IT-beveiliging, wat uiteraard ook verplicht is voor IIoT cybersecurity. Deze reeks standaarden beschrijft de basisvereisten en processen voor het implementeren en onderhouden van cybersecurity in IIoT.

Of u nu machinebouwer, systeemintegrator of exploitant van installaties bent, u weet dat beoordeelde oplossingen de veiligheid van uw netwerk kunnen helpen versterken. Elk van deze stakeholders volgt op zijn eigen niveau een risicogebaseerde aanpak om de veiligheidsrisico’s eigen aan zijn activiteiten te voorkomen en te beheersen.